Ennek az az oka, hogy több bevételre tehetnénk szert ellenőrzéssel, például floppolással, ha komolyan érdeklődünk egy biztonságos panel iránt. Vagy talán a flop érzés valójában káros annak érdekében, hogy blöfföljön a. Egy másik párbeszéd számos olyan tényezőt ír le, amelyeket figyelembe kell venni, amikor C-játékot játszol egy vegas $1/$dos videojátékban. Korábbi tartalmam rámutatott arra, hogy az átlagos Las Vegas-i gazember túl gyakran telefonál nagy előreflop-löketet, és ezért sokkal szélesebb a kapcsolata a választékkal. Ez arra kényszeríti őket, hogy olyan sok kezet veszítsenek, amikor felfedezik a vadonatúj flopot.

  • Irreális, hogy segítsen megtanulni a GTO-megoldó konkrét modelljeit.
  • A kompetens szabályokkal szemben általában sokkal jobb, ha a nagyvaktól kezdődően polarizálod a 3. lépéses játékteret, és egy jó lépéses háromválasztásos vagy hajlítási módszert próbálsz ki a rövid vakból.
  • Ilyen esetekben tanácsos csökkenteni a méretet, függetlenül attól, hogy hol adunk tétet/hajlítást vagy emelést/hajlítási tartományt, mivel a legújabb szabályszerűség, amelyben növeltük, sokkal nagyobb lesz, mint a szokásos Reg.
  • Ezen túlmenően vagy megtartjuk az összes lassú játékunkat a változáson, attól kezdve, hogy csak kapcsolatba lépünk vele.
  • Sokan pontosan tudják, mi a folytatási lehetőség (C-Bet), de alapvetően nem tudják, mikor érdemes használni.
  • 14 napot kapsz, hogy kipróbáld a választási kreditet az egyik legjobb NBA játékpromócióban, és ösztönzőket kaphatsz.

A folytatólagos tét, amelyet egyszerűen az a c-választás óta azonosítanak, tökéletes hely egy kiváló flop előtti emelés nyomon követésére a vadonatúj flopon a legkorábbi fogadáshoz. Nem számít, ha eltalált vagy kihagyott-e a friss flop, de mindaddig, amíg előtte és utána is tétet generál, ez a-c-tétnek számít. Folytatási fogadást is köthet az új változásra és a friss tóra. Ez pusztán egy szerencsejáték, amelyért folytatja az előző úton végzett versenyszellemeket.

Vannak bizonyos okok, amelyek miatt a kisebb c-choice méret alkalmazása bet at home sportfogadási áttekintés általában javítja az eredményeket a többutas tárolókban. Mindezek az okok az általános teljesítmény blöffölésével kapcsolatosak. Válasszon egy közepes tétet a vadonatúj váltásra, és máris nekivághat a tónak.

Élénk mérések: Nagyszerű Gto áttörés | bet at home sportfogadási áttekintés

Meglepő módon az ad, amelyik sokkal könnyebben játszható cikk-flop (98o, 86s, stb.), sokkal kevesebbet hoz létre egy kiváló shove-hoz képest, ami megkönnyíti a tartományok felépítését. Láthatjuk, hogy a friss megoldó rendkívül alacsony frekvenciájú (19,51 százalék) belső helyen fogad. Ez nem meglepő, mivel a we are OOP a gyengébb tartományban (ezen a fórumon akár 47 százalékos garanciát is találhat a BU sokféleségére). Fontos megértenünk, hogy valóban hasznunkra válik a rossz ajándékok eldobása, amit a hagyományos teoretikusok hajlamosak figyelmen kívül hagyni. Gondoljon egy pillanatra, hogy ellenfelünknek van egy szemetes T8o-ja a K72r-hez.

Tippek a játékhoz, miután kihagytad az ászos flopot

Sokszínűség C

Ha jóval kisebb értéket keresel, mint általában, az valójában egy nagyon hatékony változtatás, majd a flopon és a turnön. Most pedig lássunk egy új panelt arról, hogy mi az, amit más módon kellene élvezned. Tehát nem egyszerűen azt tapasztalja, hogy egy harmadik sportolót kell fontolóra vennie, hanem a sportolónak, valamint valószínűleg szilárd adással is rendelkezik. Először is, megvédi a 2-t, ami azt jelenti, hogy mindig használni kell egy kiváló limpelővel szemben. Ez gyakran bizonyította azt az alapstratégiát, hogy egy nagy sántító ellen játszanak azok számára, akiknek nulla leolvasásuk van.

3. kód: Wager Quick 25

És akkor egyensúlyba kell hoznunk az igazán értékes fajtánkat, amelyek birtokában vannak egy blokkoló potenciálisnak. Ha növelni akarjuk az emelési/címkézési készletünkben adható összeget, beleértve a 88-at vagy az A9-et, akkor egyszerűen csak sokkal több javító/hajlító kezet adunk hozzá, és így ismét megengedjük az összes VPIP-nket. Értsd meg, hogy a versenyeken belül a saját célunk az legyen, hogy minél több leosztást játsszunk, amint nyereségesek vagyunk; ezért a VPIP növelése valójában kifizetődő. Tételezzük fel, hogy cégünk a 19bb kulcson van, és ezért meg van adva, hogy kell-e nyomnunk, növelnünk vagy máskülönben hajlítanunk. Ha 50 bb-t kapunk, akkor a vakokon lévő 50-75 százaléktól távolabb is fel tudunk oldani. A Snapshove középpontjában a 19 bb-s (10 százalékos ante és 9-gyűrűs) 33,6 százalékot tudunk termelni.

Azokon a chatszobákon, ahol társaságunk az egyetlen sportoló, aki megkaphatja a vadonatúj wild-t, elméletileg a stackmélység ellenére is tudunk fogadni (annak ellenére, hogy tíz perc a friss pot). A magasabb résztvevők körében nem szokatlan, hogy a 125-300 százalékos főzőedényben bárhonnan a méreten belüli túltétek figyelhetők meg. Tegyük fel, hogy megértjük, hogy a kihívónk hajlamos a 66-os szám növelésére és a legtöbb két-néhány leosztásra az új flopon. Ha ez a helyzet, a változási változatosságuk közvetlenül a nézetkontaktus után egyszerűen korlátozva van az esetleges A2-es kombinációk furcsa szintjére.

Mikor kell egyesíteni a monitoroktól és a fogadásoktól függően

Sokszínűség C

Kezdjük azzal, hogy korlátozott számú felhasználó vagyok, aki nagy függönyöket vásárol az interneten, ezért a legújabb példányok felfedik az egyéni kupac márkákat. A legújabb kompetitív szabály választotta el az új limpert, és néhány másik hal hívja a kapcsolón. Szóval ez a hely túl lédús ahhoz, hogy a gyógyító Axe kezeimmel átmenjek rajta. Az új, on-away munka meglehetősen komikus, és egyébként is a legjobb flop előtti lapokat szereztem meg. Ha a webhely vagy a tét szakemberei nagyon keménynek tűnnek, úgy megkockáztathatom a kezeimet, mintha egy aggro ellen tennék, és polarizálhatnám személyes választásaimat.

Azonosítja, hogy kapcsolatba kerül egy szerencsejátékkal, amely egyébként növekedne, miután több másik játékos is megadta. A GTO kaszinó pókermegoldói rendkívül népszerűek és nélkülözhetetlenek a komoly csúcson versenyző felhasználók számára. Még azután is, hogy a GTO kaszinó pókermegoldói a következő korlátozásokkal rendelkeznek. Amikor a verseny általában hatalmas téteket hoz, ha egyszer blöffölnek, és akkor kicsi lesz, ha vannak tételeik, akkor a legújabb optimális vagy GTO-módszer a munkavégzés során egészen a hasznos információk hasznosításáig terjed. Egyes résztvevők ennek ellenére képesek pénzalapokra, és aztán szelíd életmódot alakítanak ki a videojátékban a web alapú pókerből, ahelyett, hogy GTO-tapasztaltak volna.